Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Amikor a rablók az új világba érkeznek, kiderül, hogy Chicago másik oldalán kötöttek ki. Rögvest összetûzésbe kerülnek a helyi fekete bandával, és ellopják egy chicagói bandavezér kocsiját. Mire odaérnek a kiszemelt házhoz és nekilátnak a rablásnak, rá kell jönniük, hogy nem a megfelelô helyre törtek be, és akit éppen kirabolnak, az nem más, mint Zammeti, a chicagói maffia feje, aki természetesen meg akarja bosszulni a rajta esett sérelmet.

Miután az FBI is beszáll a játszmába, a négy francia kétségbeesetten próbál kijutni a városból, hogy végre otthon, Párizsban sörözhessen tovább. Ám elõtte még le kell rázniuk a maffiát, a gengsztereket, az FBI-t és a chicagói rendõrséget. A túlélés érdekében csak eszükre és pisztolyukra hagyatkozhatnak, és esetleg, de csakis esetleg megvalósulhat végre a nagy terv is, a tökéletes balhé, amelyrôl álmodoztak... (Forrás: DVDRent)

Le Lycée français de Budapest recrute pour la rentrée 2019 des professeurs en Hongrois Langue...
• Francia és orosz nyelvtanárként 24 évig oktattam és vizsgáztattam az ELTÉ-n.
Felkerült az internetre Goztola Krisztina Les recherches continuent – Engedj el! című kisfilmje.
Hamarosan egész Franciaországban betiltják az elektromos rollerezést a járdákon. - La circulation...
S´il a manifesté son génie dans pratiquement tous les genres, de la musique instrumentale à la...
La fête du muguet – A gyöngyvirág ünnepe
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó