Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Kezdő szinttől bármilyen típusú és szintű nyelvvizsgáig vállalok felkészítést rugalmas órarenddel és hatékony módszerekkel. Természetesen kezdők, újrakezdők, érettségire készülők jelentkezését is szeretettel várom, tanítok gyerekeket és az idősebb korosztály tagjait is.

Páros, kiscsoportos foglalkozás is lehetséges, oktatok cégeknél, illetve tanítok magyar nyelvet külföldieknek. Emellett vállalok korrepetálást, szintentartást, állásinterjúra, külföldi tanulmányokra vagy munkára való felkészítést kezdő szinttől felsőfokig, egyénre szabott tanmenettel, rugalmas időbeosztásban.

Mindig a tanuló egyéni igényeinek megfelelően alakítom az órák menetét és az alkalmazott módszereket (szókincs, kommunikációs készség fejlesztése, tematikus beszélgetések, kötetlen társalgás, ország- és kultúraismeret, aktualitások, nyelvtani rendszerezés, gyakorlófeladatok, újságcikkek, zenék, videók, nyelvi játékok, szituációs és szövegértési gyakorlatok). A nyelvórán használt használt könyveket, cikkeket, videókat, feladatokat a tanulni vágyó szükségletei alapján választjuk ki.

Diplomás tanár vagyok 12 éves tanítási tapasztalattal. Még egyetlen tanítványom sem bukott meg nyelvvizsgán, érettségizőim kiválóan teljesítenek, diákjaim sikeresek. Többször hosszan éltem nyelvterületen és francia egyetemen is szereztem Master diplomát.

Szeretek tanítani és célom átadni a nyelv szeretetét. Diákjaim motiváltak, mert mindig a tanuló igényeit, egyéni szügségleteit, célkitűzésit tartom szem előtt az óra tematikájának és a tananyag megválasztásában.

Az órák beszédcentrikusak, nagy hangsúlyt kap a hallott szöveg értése is. A nyelvtani szabályok egyszerű, világos magyarázatát követően kiegészítő feladatlapokkal, házi feladattal, gyakorlással elérjük, hogy a tanuló magabiztos nyelvhasználóvá váljon.

A nyelv belső logikájának megértése, valamint a kreatív nyelvhasználat örömtelivé és hatékonnyá teszi a nyelvtanulást. A következetesen és célorientáltan felépített órák keretében mindig sikerül a tanítványaimmal elérnünk a kitűzött célt.

Kíváncsi vagyok a tanulóra, teljes figyelmem, segítségem, támogatásom az övé. Az órákon mindig a tanuló személye és a tanulási folyamat van a középpontban.

Boldoggá tesz, hogy átadhatom a tudásom és a nyelvhasználat örömét. Az egyik legfontosabb feladatom, hogy inspiráljam a tanítványaimat.

Várom / várlak szeretettel! A bientôt!

www.franciabog.com
www.facebook.com/Franciabog
Budapest, XIII. Jászai Mari tér / Skype
boglart [kukac] gmail.com
tel.: 06-30-912-8607

Hozzászólás (Facebookkal)

Május 16-án Éric Fournier, Franciaország magyarországi nagykövete az Akadémiai Pálmarend lovagi...
Középiskolás és leendő egyetemista diákoknak hirdet felvételt a Mathias Corvinus Collegium (MCC)...
Le petit Macron aurait bien voulu faire soutenir par toute l’Europe un texte venimeux contre la...
A férfi Allahu akbar kiáltással esett neki áldozatainak, a rendőrség végül lelőtte.
Mintegy 15 játékfilm - kétszer annyi, mint a korábbi években - foglalkozik a homoszexualitással a...
A 14. Budapesti Nemzetközi Képregény Fesztivál keretében a Francia Intézet örömmel látja vendégül...
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó