Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A parlament elõtt van ugyanis egy olyan törvény javaslat, amely engedélyezné a kluboknak, hogy azok megjelenjenek a tõzsdén, ezáltal pedig náluk is hatalmas összegek jelennének meg a futballban, márpedig valljuk be, az igazi eredményességhez csupán csak ez az egy dolog szükségeltetik - lásd mondjuk Chelsea.

A jelenlegi törvények nem teszik lehetõvé, hogy az egyesületek papírjaikat a részvénypiacon forgalmazzák, ennek tiltását pedig már több éve szeretnék eltörölni Franciaország vezetõ csapatai. Jean-Francois Lamour sportminiszter szerint akár heteken belül megszülethet a törvényjavaslat ratifikálása, a tervek szerint azonban csak a legnagyobb egyesületek reménykedhetnek majd ennek köszönhetõen a tõzsdei megjelenésben. A tervek szerint ugyanis csak azoknak engedélyeznék ott a megjelentést, ahol nem függ a mérleg feltétlenül a pillanatnyi jó vagy rossz szerepléstõl, mert ez roppant instabillá tenné pillanatok alatt a piacot.

Következzenek: pronom relatif, pronom adverbials, pronom quantatif...
S ´ il est un homme politique qui défraie la chronique sur la scène...
A tömegturizmusból fakadó kellemetlenségek orvoslása érdekében...
Sikeres, felkészítés közép és emelt szintű érettségire, különböző...
Tutanhamon sírját 1922-ben fedezte fel Howard Carter és Lord...
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó