Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Luis Fernandezt nevezték ki az izraeli válogatott szövetségi kapitányának.

Az Izraeli Labdarúgó Szövetség 2012 nyaráig kötött szerződést a 60 éves francia edzővel, aki korábban már dolgozott az országban, a 2005/06-os idényben a Beitar Jeruzsálemet irányította.

Fernandez játékosként tagja volt az 1984-ben Eb-címet szerzett válogatottnak, edzőként pedig 1996-ban KEK-győzelemnek örülhetett a PSG élén.

"Nagyon örülök a visszatérésemnek. Nagy kihívás számomra, hogy kivezessem a csapatot az Eb-re, és biztos vagyok abban, hogy a válogatott sikeres lesz" - nyilatkozott kinevezését követően Fernandez.

Az edző május 1-én kezdi a munkát, és még abban a hónapban két felkészülési mérkőzés vár rá és csapatára: Chile és Uruguay ellen.

Izrael az F csoportba került a 2012-es Eb-selejtezőkön, ellenfelei: Horvátország, Görögország, Lettország, Grúzia és Málta.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A peine rentrés d´une tournée chaleureusement accueillie aux...
A peine retombées les fusées du feu d´artfice, au demeurant...
Ce lundi 19 août, Angela Merkel s´est rendue à Sopron, ville...
Le 20 août, les Hongrois vont célébrer leur fête nationale. Le temps...
Trottinettes électriques : mieux vaut s'assurer ! – Jobb lenne...
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó