Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Magyarországon jársz iskolába vagy egyetemre? Egy francia anyanyelvű oktató óráit látogatod ? Vegyél részt osztályoddal a Frankofón Fesztivál Fotópályázatán!

Március 12-én 15 órakor fedjük fel a Fotópályázat témáját ! Négy óra áll tehát csapatod rendelkezésére, hogy felfedezzétek a várost és készítsetek 10 fényképet a megadott témában. Március 20-án egy profi fényképészekből álló zsűri fogja kiválasztani minden csapat két legjobb képét és ezekből sorrendet állít fel. 26-án a kiválasztott képek kiállításra kerülnek a Francia Intézetben a friss diplomások és csapatonként két tanuló jelenlétében. A Robert Capa Központban egy gyorstalpaló fotótanfolyamon vehetnek részt az ott megjelent diákok. (http://capacenter.hu/.)

Ha érdekel a fotózás, ha szeretnél részt venni a Fotópályázaton, nincs más dolgod, mint megbeszélni ezt az osztálytársaiddal és az iskoládban dolgozó friss diplomásokkal. Február 28-ig lehet regisztrálni.

Információ és versenypályázat: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Si Un Bal masqué ne figure pas parmi les plus connus de ses opéras, le fait divers qui inspira...
Kezdő szinttől bármilyen típusú és szintű nyelvvizsgára, érettségire, üzleti és állásinterjúkra,...
Se prolongeant sur plus de 45 jours (du 29 décembre 1944 au 13 février 1945), le siège de Budapest...
A néhai Diana hercegnő nevét fogja viselni az a tér Párizsban az Alma híd tövében, amely alatti...
Következzenek: pronom personnel, pronom réfléchi. Avagy személyes és visszaható névmások a...
Az ötszáz éves Chambord-kastély bélyege - Le timbre des 500 ans du château de Chambord
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó