Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

image

Szívesen kipróbálnád magad egy idegen nyelvterületen? Belekóstolnál egy másik nemzet kultúrájába, életmódjába? Ha érdekelnek a külföldi tanulmányi- és munkalehetőségek vagy ösztöndíjak, akkor érdemes kilátogatnod a HVG Állásbörzére, ahol a Mobility Fair területén érdeklődhetsz a számodra elérhető nemzetközi lehetőségekről.

A meglévő nyelvismereted erősítésére, vagy akár egy új elsajátítására is remek lehetőséget kínál a külföldi tapasztalatszerzés. Amellett, hogy egy izgalmas és új kultúrát ismersz meg, nyelvtudásodnak hazatérve, az itthoni munkaerő-piacon is nagy hasznát veheted. Számos vállalatnál találhatsz olyan állásokat, amelyekhez az alapfeltétel valamely európai idegen nyelv(ek) magabiztos ismerete.

Térképezd fel a lehetőségeket és válassz igényeid és terveid szerint. A Mobility Fair kiállítóinak ajánlatai között számos külföldi szakmai gyakorlati hely, ösztöndíj és cserediákprogram között válogathatsz nyelvtudásodnak megfelelően. Ha pedig még nem érzed magabiztosnak az angolod/németed/franciád, akkor érdemes a nyelvtanulási lehetőségeknek utánajárnod.

A kiállítók között megtalálható lesz többek között az AIESEC, az Europass, EURES, a Francia Intézet, az  IAESTE Hungary, a Nyelvitrening.com és a StudyTime is.

Regisztráció és bővebb információ: www. hvgallasborze.hu

Időpont: 2014. szeptember 24-25.

Helyszín: SYMA Rendezvényközpont

Francia Intézet

Source

Si Un Bal masqué ne figure pas parmi les plus connus de ses opéras, le fait divers qui inspira...
Kezdő szinttől bármilyen típusú és szintű nyelvvizsgára, érettségire, üzleti és állásinterjúkra,...
Se prolongeant sur plus de 45 jours (du 29 décembre 1944 au 13 février 1945), le siège de Budapest...
A néhai Diana hercegnő nevét fogja viselni az a tér Párizsban az Alma híd tövében, amely alatti...
Következzenek: pronom personnel, pronom réfléchi. Avagy személyes és visszaható névmások a...
Az ötszáz éves Chambord-kastély bélyege - Le timbre des 500 ans du château de Chambord
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó