Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Magyarország vezető, minőségi szótárkiadója, a Grimm, azzal a nem titkolt céllal indította útjára nyereményjátékát, hogy  jutalmazzák a tehetséges nyelvtanulókat, és segítsék további sikeres szereplésüket.

Ennek érdekében augusztusban, hetente három szerencsés nyertest sorsolnak ki, akik egy Gyerekszótárt vagy egy Tanulószótárt választhatnak maguknak.

Ehhez nem kell mást tenned, mint az elmúlt tanév végén idegen nyelvből elért ötös osztályzatot tartalmazó bizonyítványod másolatát (névvel, címmel, telefonszámmal ellátva) eljuttatnod az Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy személyesen a Szeged, Kölcsey utca 4. szám alatt található Grimm Idegen Nyelvű Könyvesboltba.

A szerencsés nyertesek nevét a sorsolást követő napon weboldalunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük. A játékszabályzat itt található: Idegen Nyelvből Jeles játékszabályzat.doc

A francianyelv.hu azzal kívánja tovább fokozni a játékkedvet, hogy a közlemény megosztói között augusztus 20-án kisorsolunk egy "En france dans tous les sens - Érdekességek a frankofón kulturkörből" című könyvet. (A nyeremény postázását csak magyarországi címre vállaljuk. Budapesten személyes átvétel lehetséges.)

Si Un Bal masqué ne figure pas parmi les plus connus de ses opéras, le fait divers qui inspira...
Kezdő szinttől bármilyen típusú és szintű nyelvvizsgára, érettségire, üzleti és állásinterjúkra,...
Se prolongeant sur plus de 45 jours (du 29 décembre 1944 au 13 février 1945), le siège de Budapest...
A néhai Diana hercegnő nevét fogja viselni az a tér Párizsban az Alma híd tövében, amely alatti...
Következzenek: pronom personnel, pronom réfléchi. Avagy személyes és visszaható névmások a...
Az ötszáz éves Chambord-kastély bélyege - Le timbre des 500 ans du château de Chambord
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó