Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Az egyik gyanúsított szolgált az idegenlégióban, õ lopta ki az úgynevezett harmadik generációs csúcstechnikai eszközöket, amelyeket a magyar hadseregben sem használnak. Több tucat távolságmérõvel felszerelt éjjellátó készüléket, lézeres irányzékot, távcsöveket foglaltak le. Egy részük laptoppal összekapcsolva akár rakétaindításra is alkalmas, írja a Független Hírügynökség.

Június 24-én fogták el azt az ormosbányai fuvarozót, akinek kamionjában átcsempészték a több mint 100 millió forintra becsült eszközöket. Az akcióban mintegy 40 rendõr vett részt. 41 darab éjjellátó készüléket, 2 lézertávmérõt, 8 elektrooptikai irányzékot, 1 lángrejtõt, 2 hidraulikus fegyverállványt és 7 fejadaptert foglaltak le. A rendõrség a haditechnikai eszközök megrendelõjét, egy 36 éves kazincbarcikai férfit õrizetbe vette, a rendõrség a francia idegenlégiót is tájékoztatta, és visszaélés haditechnikai termékkel és szolgáltatással bûntett miatt eljárást indított.

S ´ il est un homme politique qui défraie la chronique sur la scène...
A tömegturizmusból fakadó kellemetlenségek orvoslása érdekében...
Sikeres, felkészítés közép és emelt szintű érettségire, különböző...
Tutanhamon sírját 1922-ben fedezte fel Howard Carter és Lord...
Elborították a lángok Dél-Franciaországot.
A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó