Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Tout le monde connaît cette chanson, mais presque personne ne sait qui la chante – Mindenki ismeri ezt a dalt, de szinte senki sem tudja ki énekli

Son nom est difficile à prononcer : Israel Kamakawiwo’ole est le chanteur et compositeur le plus célèbre de Hawaï. Dans son pays, on l’appelait "doux géant" : il mesurait 1m 90, et il pesait 343 kilos, mais il avait une voix douce et veloutée. 

Nevét nehéz kiejteni: Israel Kamakawiwo’ole, Hawai leghíresebb énekese és zeneszerzője. Hazájában "szelíd óriás"-nak becézik. Tíz centi híján két méter és 343 kiló a súlya, hangja viszont bársonyos és puha. 

Sa chanson la plus reconnue, Somewhere over the Rainbow, il est connu dans le monde entier, et le nombre de vues sur ses vidéos YouTube montrent que sa musique a séduit le cœur de millions de personnes.

Legismertebb dala a Somewhere over the Rainbow, az egész világon ismert, és a YouTube csatornájának nézettsége azt mutatja, hogy zenéje milliók szívét megnyerte.

 

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó