Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Saint-Michel - Une entreprise familiale et innovante – Saint-Michel, egy innovatív családi vállalkozás.  

La Biscuiterie Saint-Michel ce sont ces délicieuses galettes rondes que tout le monde aime. Une entreprise française de premier plan qui les fabrique, qui a su garder un esprit familial tout en misant sur l’innovation pour développer de nouvelles recettes.

A Saint-Michel Biscuterie egy márka, a finom, kerek sütemények márkája, amelyeket mindenki kedvel. Egy francia vezető cég gyártja ezeket a süteményeket, amely megőrizte családi szellemét miközben a megújulásra és új receptekre összpontosított.

La Biscuiterie Saint-Michel existe depuis 1905. Pouvez-nous nous expliquer le succès de cette longévité ?

La qualité des ingrédients est un des atouts de la longévité de la galette. Nous sélectionnons nos matières premières et cherchons à acheter des produits d’origine française, sans conservateur et sans colorant pour la simplicité de la recette de la galette. C’est aussi une recette inchangée depuis sa création. Tous ces atouts font de la Galette un biscuit délicieux à déguster qui a gardé son goût inimitable.

Biscuiterie Saint-Michel 1905 óta létezik. Mivel tudják magyarázni ezt a hosszú életútat?

A minőségi összetevők az egyik erőssége ennek a hosszú élettartamnak. Mi választjuk ki a nyersanyagot,  igyekszünk francia termékeket vásárolni, tartósítószer és ételszínező nélkül, a sütemény egyszerű receptjéhez. Ez a recept a kezdetek óta változatlan. A süti minden erőssége az, hogy megtartotta eredeti, egyedi ízét.

La Galette St Michel est consommée génération après génération depuis sa création. Comme à l’époque de Monsieur Grellier, pâtissier à St Michel Chef, qui fabriquait des Galettes pour les touristes de la côte, St Michel développe les recettes et les formats de galettes pour être présent au quotidien auprès des consommateurs.

A Saint-Michel sütiket  a kezdetektől fogva nemzedékeken át fogyasztják. Mint Monsieur Grellier a Saint-Michel-i cukrász idejében – aki a tengerparti turistáknak készítette süteményeit –, a Saint-Michel cég fejleszti a recepteket és a sütemény formáit, hogy fenntarthassa mindennapos kapcsolatát a fogyasztókkal.

Madeleine, galette, pain d’épices, ... Vous proposez des pâtisseries et gâteaux gourmands. Comment élaborez-vous vos nouveaux produits ?

Nous travaillons sur les tendances de la pâtisserie et nous interrogeons nos consommateurs sur leurs attentes en terme de goût, texture, forme, .... Nous organisons des groupes avec notre service Recherche et Développement en charge de l’élaboration de nouvelles gammes afin de déterminer l’offre produits à construire.

Madelaine, sütemény, mézeskalács ... süteményeket és tortákat kínálnak nekünk. Hogyan dolgozzák ki új termékeiket? 

Új trendeken dolgozunk és kérjük fogyasztóink véleményét, milyen ízeket, állagot és formát kedvelnek, ... Csoportokat szervezünk a kutatási és fejlesztési osztályon, hogy felmérjék és meghatározzák a termékeink felé irányuló igényeket.

Ce sont des pâtissiers qui débutent la formulation des nouveaux produits avec l’aide d’ingénieurs et qui créent les gâteaux de demain. Tout commence dans un laboratoire de pâtisserie depuis plus de 110 ans.

Pouvons-nous trouver vos produits à l’étranger ?

Nous sommes présents dans plus de 100 pays avec nos produits à notre Marque St Michel International. Notre diffusion est plutôt effective dans les supermarchés et peu encore dans la restauration commerciale.

Cukrászataink mérnökök segítségével hozzák létre az új termékeket, hogy megalkossák a jövő süteményeit. Minden a laboratóriumokban kezdődik, immár 110 éve.

Külföldön is találunk ezekből a termékekből?

Több mint száz országban vannak jelen a St Michel International jelzéssel ellátott termékeink. Forgalmazásunk leginkább a szupermarketekben és néhány kereskedelmi vendéglátásban a leghatékonyabb.

Source : lepetitjournal

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó