Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A Parisiumból érkezõ kölyök arrogáns külseje alatt egy begyulladt nyuszi rejtõzik, és a kemény tréning alatt igencsak keveset változik...

Eközben vikingek kötnek ki Gallia partjainál, akik azzal a szándékkal érkeztek, hogy megtalálják a "gyávaság bajnokát", aki, ahogy a jövendõmondójuk megjósolta, megtanítja õket repülni, hiszen a félelem "szárnyakat ad". Katasztrofális események következnek, miután a vikingek elrabolják Bögyörix-et. Asterixnek és Obelixnek mindenáron meg kell õt találnia.

Miközben tûvé teszik érte a fagyos északot, pártfogoltjuk ennek a visszataszító földrésznek a kellõs közepén találkozik a csodálatos és vakmerõ Abbával és rájön, hogy a szerelem is úgy kiüthet, mint egy ökölcsapás a kulturális sokkról nem is beszélve!

Bemutató dátuma: 2006. október 5.

színes magyarul beszélõ dán-francia animációs film, 78 perc, 2006

korhatárra tekintet nélkül megtekinthetõ (ma.hu)

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó