Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Amikor a rablók az új világba érkeznek, kiderül, hogy Chicago másik oldalán kötöttek ki. Rögvest összetûzésbe kerülnek a helyi fekete bandával, és ellopják egy chicagói bandavezér kocsiját. Mire odaérnek a kiszemelt házhoz és nekilátnak a rablásnak, rá kell jönniük, hogy nem a megfelelô helyre törtek be, és akit éppen kirabolnak, az nem más, mint Zammeti, a chicagói maffia feje, aki természetesen meg akarja bosszulni a rajta esett sérelmet.

Miután az FBI is beszáll a játszmába, a négy francia kétségbeesetten próbál kijutni a városból, hogy végre otthon, Párizsban sörözhessen tovább. Ám elõtte még le kell rázniuk a maffiát, a gengsztereket, az FBI-t és a chicagói rendõrséget. A túlélés érdekében csak eszükre és pisztolyukra hagyatkozhatnak, és esetleg, de csakis esetleg megvalósulhat végre a nagy terv is, a tökéletes balhé, amelyrôl álmodoztak... (Forrás: DVDRent)

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó