Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Les FugitifsJean egy többszörösen visszaeső bankrabló, aki frissen szabadul a börtönből, és szilárdan elhatározza, hogy jó útra tér. Francois egy kétségbeesett ember, akinek nagy szüksége van a pénzre, hogy kislányáról gondoskodni tudjon.

Francois végsõ elkeseredésében bankrablásra adja a fejét, ám a dolgok balul ütnek ki, és a kétbalkezes bankrabló a véletlenül helyszínen tartózkodó ártatlan Jean-t magával viszi túszként. A rendõrség meg van róla gyõzõdve, hogy régi ismerõsük, Jean követte el a bankrablást, Francois a kislányával pedig az ártatlan áldozat.

A véletlen szerepcsere és az üldözések számtalan komikus helyzetbe sodorják hõseinket, a francia bohócpáros, Pierre Richard és Gerard Depardieu pedig lubickol a szerepükben.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó