Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Csinos terepkupévá formálta át egyszerű alsó-középkategóriás modelljét a Citroën. Az új C4 villanymotorral is elérhető lesz.

A Citroën június végén mutatja be, de néhány fénykép erejéig már most vázolta a C4 utódját, amely alsó-középkategóriás ferdehátúból városi crossoverré alakul át. A modell műszakilag a Peugeot 2008 rokona lesz, így örökli annak teljes hajtáslánckínálatát, beleértve a 136 lóerős villanymotorral és 50 kWh akkumulátorral szerelt, helyi emissziótól mentes opciót is.

Mégsem egyszerű klón lesz a C4, hiszen futóművében megkapja a Citroën progresszív hidraulikus ütközőbakos lengéscsillapítását, valamint egy olyan innovációt, amely az utaskomfortot hivatott javítani, és amelynek részleteiről majd csak június végén nyilatkozik a a francia gyártó.

Forrás: Citroën - Svékus Gergő

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó