Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Carla Bruni-Sarkozy, a francia elnök felesége szerepelni fog Woody Allen következő filmjében.

"Azt javasolta, játsszak a következő filmjében. Nem tudom, milyen szerepet szán nekem, de igent mondtam" - közölte Carla Bruni-Sarkozy egy francia televíziós show-műsorban.

"Nem vagyok színésznő, talán teljesen reménytelen vagyok, de nem hagyhatok ki egy ilyen lehetőséget. Nagymamaként majd azt mondhatom, szerepeltem Woody Allen egyik filmjében" - tette hozzá a francia elnök felesége, aki szerint az amerikai rendező kedvesen kérte, hogy előtte más rendező mozijában ne vállaljon szerepet.

Az Oscar-díjas rendező a nyáron találkozott a francia elnöki párral, amikor a Whatever Works című filmje kampánykörútján vett részt Párizsban. Woody Allen akkor azt mondta, szívesen dolgozna együtt Carla Brunival, mert van karizmája, jól ad elő és nem áll távol tőle a közönség.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó