Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Az első, hatmillió dolláros (1,3 milliárd forintos) Hermes helikopter Abu Dhabiba került. A francia luxusmárka tervezői egy luxuslimuzinhoz hasonló körülményeket teremtettek a fülkébe, a bőr üléseken helyet foglaló utasokat üveg választja el a pilótától. Kényelem, diszkréció és elegancia a levegőben.

A helikoptert a híres francia divatmárka az Eurocopter céggel együttműködve bocsátotta piacra, az első darabot az Abu Dhabiban működő Falcon Aviation Services vásárolta meg. Az olajmágnások kényes ízléséhez illő helikopter az Eurocopter EC135 típusú modelljén alapul.

Az olajmágnások kényes ízléséhez illő helikopter az Eurocopter EC135 típusú modelljén alapul.

A repülő szerkezet barna és krémfehér színekben kapható, az oldalára narancsszínű Hermes logó került. A kabint teljesen újratervezték a Hermès Interior and Design munkatársai, akik korábban már Rolls Royce-belsőt is szabtak át a párizsi Four Seasons számára.

A cég klasszikus H logójából került a pilótafülkébe is, az utasok kézzel készített üléseit Hermes borjúbőr borítja a luxus érzetét keltve. Ezt a célt szolgálja az üveg elválasztás is a sofőr és utasai között, hogy a tulajdonos olyan diszkréten intézhesse ügyeit, mint egy luxuslimóban.

"Megrendeltük az első Hermes helikoptert, ami különleges utazási körülményeket biztosít ügyfeleinknek" - nyilatkozta Salem Al Kayoumi, a Falcon Aviation Services vezetője.

Hozzátette, hogy a dizájn és technológia szempontjából is különleges járművet a VIP és üzleti utazók igényeire szabták. Így az elfoglalt, és különleges igényekkel bíró utasok teljes kényelemben és elegánsan utazhatnak, úgy, ahogy azt igénylik.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó