Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Börtönbe kerültek a két francia diák, Laurent Bonomo és Gabriel Ferez gyilkosai.

A 23 éves francia fiúkat Londonban ölték meg tavaly júniusban, összesen 244 késszúrással. A gyilkosok, Dano Sonnex és Nigel Farmer életfogytiglani börtönbüntetést kaptak.

A háromórás vérontás során a kegyetlen gyilkosok megkötözték, ütlegelték, és számolatlanul megszúrták áldozataikat, a bankkártyáikért és azok PIN-kódjáért. A kínzások után Sonnex egy pénzkiadó automatához ment, mialatt Farmer átkutatta a lakást, és Playstation-játékokat valamint mobiltelefonokat tulajdonított el, hogy később eladhassák őket.

Miután az automata elnyelte Ferez kártyáját, Sonnex és Farmer visszatértek, hogy bosszút álljanak.

Miután az automata elnyelte Ferez kártyáját, Sonnex és Farmer visszatértek, hogy bosszút álljanak. Négy késszúrás olyan erős volt, hogy teljesen áthatolt Bonomo koponyáján. Bonomo-t 194, Ferez-t pedig 50 késszúrással ölték meg.

Hogy eltüntessék a bizonyítékokat, később Farmer  felgyújtotta a két diák lakását, de a gyújtogatás során az ő keze és arca is megégett. Az összeégett holttesteket a tűzoltók találták meg.

Sonnex-et korábban börtönbüntetés helyett próbaidőre bocsátották, Jack Straw brit külügyminiszter ezért hivatalosan kért elnézést az áldozatok családjától. Straw nyilatkozata szerint a gyilkosnak korábbi bűncselekményei miatt börtönben kellett volna ülnie, amikor elkövette kegyetlen tettét.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó