Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Itt a tavasz, és vele Annick Goutal legújabb illata, a Ninfeo Mio.

Camille Goutal és Isabelle Doyen éppen a legendás Hesperidák kertjének illatán gondolkodott, ahol hűs csermely öntözi a keserű narancsvirágfák gyökerét, verőfényes napsütés táplálja a citromfák, píneák, ciprusok, cédrusok és fügebokrok árnyas leveleit.

A melegben gyűjtögető méhecskék zümmögése csábít, hogy velük együtt békésen elmélkedj az életről, amíg a növények illatos gyümölcseiket érlelik. Kísérleteik közben a két parfümőr hírt kapott a Róma környékén ma is létező szépséges Ninfa Kertjéről.

Felkerekedtek, és megérkezvén a földbe gyökerezett a lábuk, mert megtalálták, amiről addig csak álmodtak. Smaragdzöld villódzásokba burkolózva ott volt a Kert, a varázslatok kertje, középkori romokkal, telítve a magukban épphogy megfogalmazott aromákkal, és mindazzal a bukolikus szépséggel, amit gondolatban már átéltek.

Elképzelt parfümjük ott lebegett a levegőben, amelynek neve így lett: Ninfeo Mio.

Összetétel: friss Itáliai citrom és citrusfélék, fanyar-zöld keserűnarancs, élénk petit grain, mélyzöld galbánum, pisztácia, fenyőfélék fája és tobozaik gyantája, mézízű, tiszta levendula, édesen krémes fügelevél és a citromfa meleg fássága - egy tökéletes Mediterrán nyár illata.

Kiszerelés: Hölgyeknek 50 és 100 ml Eau de Toilette, bordázott, hamvas mohazöld üvegben, Uraknak 100 ml Eau de Toilette Masculin, négyszögletes flakonban.

Meseszép, boldog tavaszt kívánok,
Zólyomi Zsolt


LE PARFUM CROISETTE
Luxury Concept Boutique
Hotel Le Méridien - Fashion Street
1052 Budapest, V. Deák Ferenc utca 16-18.
Nyitva: h-p 10-19 h, szo-v 10-17 h
+36 30 4050 668

LE PARFUM
Haute Parfumerie et Fragrance Showroom
1056 Budapest, V. Cukor utca 1.
Nyitva: h-p 13-18 h, szo-vas zárva
+ 36 30 47 00 248

LE PARFUM BAR
Allure Medica Spa - Rózsakert 2. emelet
1026 Budapest, XII. Gábor Áron utca 74.
Nyitva: h-p 10-20 h, szo 10-18 h, vas 10-16 h
+ 36 1 391 5908

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó