Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A Nike a francia válogatott labdarúgójával, Franck Ribéryvel reklámozza legújabb cipõjét. A Mercurial Vapor érdekessége, hogy rikítóan rózsaszínû.

A tervezõk a cipõt állítólag a kifejezetten gyors játékosok számára tervezték, ezért a futurisztikus külsõ. A Bayern Münchenben szereplõ játékos – akit Franz Beckenbauer a világ jelenlegi legjobbjának tart – a hétvégi bajnokin gólt is lõtt a pink cipõben.

A játékos a találkozó után úgy nyilatkozott, örül, hogy most már nemcsak a játékával tud színt vinni a játékba. Ribéry egy animált kisfilmben is szerepet kapott, a Rózsaszínû párduc fõszerepében tûnik fel.

A kissé retró hatású film a híres rózsaszínû macska tv-show-ját eleveníti fel, amelyben Ribéry szuperszonikus sebességgel kergeti a labdát különbözõ helyzetekben, az edzõje pedig a futballistát üldözi földön, vízen, lebegõben. Végül a párduc rózsaszín sportautójából a futballista száll ki gyõztesen.

Ribery mellett még két játékos, a szintén gyors orosz Andrej Arsavin és az inkább brutalitásáról ismert olasz Marco Materazzi használja már az új cipõt.

(Forrás: sportgeza.hu) 

 

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó