Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Woody Allen arról álmodik, hogy filmet forgatna a francia first ladyvel, és úgy gondolja, hogy Carla Bruni ragyogó lenne a filmvásznon - nyilatkozta az amerikai rendező újságíróknak Párizsban, ahová legutóbbi, Whatever Works című filmjének bemutatója alkalmával látogatott.

Arra a kérdésre, hogy melyik jelentős személyiséget választaná, ha lehetősége lenne választani az angol királynő, a dalai láma és Bruni-Sarkozy közül, Allen azt mondta: "Kétségkívül Brunit!".

"Biztos vagyok abban, hogy csodálatos lenne. Kisugárzása és nyilvános fellépései alapján bármilyen szerepet ráosztanék" - tette hozzá.

Talán a felkérésre is alkalma nyílik a 73 éves rendezőnek, mivel az újságírókkal megosztotta: komoly esélye van arra, hogy magánlátogatást tehessen az Elysée-palotában.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó