Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech
A francia kereskedelmi lánc árelõnye fõleg az akciós naptej miatt nõtt ekkorára, de jóval olcsóbban adta a kétliteres Coca-Colát, és jócskán aláment a konkurenseknek a sárgadinnyével is. Kenyérért a Corába érdemes menni, a Tesco pedig a paradicsomnál, a paprikánál hozza árelõnyét és a Theodora ásványvízhez is itt lehet a legolcsóbban hozzájutni - írja a Napi gazdaság.
 

A francia kereskedelmi lánc árelõnye fõleg az akciós naptej miatt nõtt ekkorára.


 
Az úgynevezett fogyasztói kosár értéke a Corában 7062, a Tescóban 6582, az Auchanban 5702 forint volt. Ekkora eltérés eddig egyszer fordult elõ, akkor is csak azért, mert egy a végösszeget meghatározó terméket teljesen más áron árult az egyik konkurens. Ez most is így van, de ha a naptejet kihagyák a kosárból, akkor is az Auchan hozná az elsõ helyet - írja a lap. (FH)
A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó