Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Magyarország vezető, minőségi szótárkiadója, a Grimm, azzal a nem titkolt céllal indította útjára nyereményjátékát, hogy  jutalmazzák a tehetséges nyelvtanulókat, és segítsék további sikeres szereplésüket.

Ennek érdekében augusztusban, hetente három szerencsés nyertest sorsolnak ki, akik egy Gyerekszótárt vagy egy Tanulószótárt választhatnak maguknak.

Ehhez nem kell mást tenned, mint az elmúlt tanév végén idegen nyelvből elért ötös osztályzatot tartalmazó bizonyítványod másolatát (névvel, címmel, telefonszámmal ellátva) eljuttatnod az Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy személyesen a Szeged, Kölcsey utca 4. szám alatt található Grimm Idegen Nyelvű Könyvesboltba.

A szerencsés nyertesek nevét a sorsolást követő napon weboldalunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük. A játékszabályzat itt található: Idegen Nyelvből Jeles játékszabályzat.doc

A francianyelv.hu azzal kívánja tovább fokozni a játékkedvet, hogy a közlemény megosztói között augusztus 20-án kisorsolunk egy "En france dans tous les sens - Érdekességek a frankofón kulturkörből" című könyvet. (A nyeremény postázását csak magyarországi címre vállaljuk. Budapesten személyes átvétel lehetséges.)

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó