Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A Ringier november 30-án indította el új negyedévente megjelenõ lapját, a Sport&Style-t. A kiadó a Condé Nast – L’Équipe-tõl vásárolta meg a prémium stílusmagazin licenszét.

A kiadó szerint a lap célcsoportja a 20-55 éves „A” státuszú olvasó, aki érdeklõdik az utazás, a színház, a sportesemények, a divat, az informatika, prémium sportok és az újdonságok iránt, és sportolás közben – csakúgy, mint a hétköznapokon – szívesen visel sportosan elegáns ruházatot, prémium kategóriás kiegészítõket.

A magazin fõszerkesztõje Kálnoki Kis Attila, a Ringier Sport Network vezetõje, a Nemzeti Sport fõszerkesztõje.

A lap kampánya a „Sport & Style – A stílus megérkezett” szlogennel fut a kiadó saját lapjaiban, valamint a Lapker elárusítóhelyeinek felületein. A kreatívanyagokat a kiadó házon belül készítette, médiaügynökségi megbízás nem kapcsolódott a kampányhoz.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, a Ringier elsõ alkalommal mûködik együtt a többek között a GQ, a Men’s Vouge vagy a Vanity Fair magazinokat kiadó Condé Nasttal, és Magyarországon is most elõször jelenik meg a kiadó portfóliójába tartozó lap.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó