Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A Grimm Kiadó a 2012/2013-as tanévben tovább folytatja továbbképzési programját, az idei tanévben is regionális szervezésben.

Az 5 órás továbbképzés a 277/1997. (XII.22) Korm. rendelet értelmében a 120 órás kötelező képzésbe beszámítható. A továbbképzésről alkalmanként tanúsítványt állítanak ki, melyet a továbbképzés napján, a helyszínen adnak át a nyelvtanároknak.

HELYSZÍNEK

Az első félévben előreláthatólag a következő városokban szervezik meg a továbbképzést. Balassagyarmat, Balatonalmádi, Budapest 2. és 14. kerület, Esztergom, Győr, Hajdúszoboszló, Kaposvár, Kazincbarcika, Kiskunhalas, Körmend, Kőszeg, Makó, Mezőberény, Mohács, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Ózd, Pomáz, Szeged, Szekszárd, Törökszentmiklós.

A továbbképzések pontos helyszínei és időpontjai, valamint a részleteket tartalmazó meghívó és jelentkezési lap szeptember közepétől lesz elérhető a www.grimm.hu honlap eseménynaptár menüpontjában.

Kérdés esetén az oktatási szakreferens Winkler Andres áll rendelkezésre a winkler.andrea {kukac} grimm.hu e-mail címen!

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó