Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech
Yardena Ovadia, az I.M.S Group vezérigazgatója (balra) és Khalid Ait Taleb, egészségügyi és szociális védelmi miniszter. Fotó: Marokkói Egészségügyi Minisztérium

A Marokkó és Izrael közötti kétoldalú együttműködés megerősítésének részeként az egészségügyi ágazatban Khalid Aït Taleb marokkói egészségügyi miniszter és Yardena Ovadia, az izraeli I.M.S. Ovadia csoport vezérigazgatója és társalapítója egyetértési nyilatkozatot írt alá Rabatban.

A memorandum a köz- és magánszféra partnerségének része, és célja egy olyan beruházási program megvalósítása, amely az I.M.S. Ovadia Group Ltd. 5 milliárd dirham (191 milliárd forint) pénzügyi hozzájárulásával segít megtervezni, megépíteni és felszerelni néhány kórházi intézményt - áll a királyság minisztériumának közleményében.

A beruházási program első szakasza öt, mintegy 1000 ágyas klinikai kapacitással rendelkező kórház építését foglalja magában Dakhla-Oued Eddahab, Fès-Meknès, Draa-Tafilalet, Oriental és Marrakech-Safi városokban.

A megállapodás célja "az egyenlőség, a méltányosság és a szolidaritás elvein alapuló szociális fejlesztési modell létrehozása" - mondta ugyanez a forrás. Ez is része a Királyság és a héber állam közötti kétoldalú együttműködés megerősítésének, amely a beruházások és az innováció előmozdítására irányul számos területen, beleértve az egészségügyi ágazatot is.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó