Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech


Frankofón Fesztiválon Libanon, Magyarország, Algéria, Görögország és Franciaország konyhaművészetének legjavát kínálja a Café Dumas-ban !

Március 8. és 30. között gasztronómiai hétvégék sorozata kerül megrendezésre, ahol felfedezhetik ezen országok ínyencségeit és leghíresebb borait. Reggeli, ebéd, tízórai, uzsonna és vacsora várja a Café Dumas vendégeit a hónapban hat alkalommal. Vesse bele magát a reggeltől estig  tartó hangulatos, zenés éttermi kalandokba!

Az első, március 8-9-i gasztronómiai hétvégét a  budapestiek számára kevéssé ismert libanoni konyhának szenteljük. Március 15-én és 16-án Magyarországé és Görögországé lesz a megtiszteltetés, amely egyben kiváló alkalom is, hogy megünnepeljük a magyar nemzeti ünnepet! Március 22-én és 23-án helyt adunk a francia konyha hagyományos ételeinek és változatos helyi fogásainak. Végül, március 29-én és 30-án Algéria zárja a gasztronómiai hétvégék sorozatát, megosztva velünk Maghreb különlegességeit.

Café Dumas
2014. MÁRC 8. / 2014. MÁRC 30.
1011 Budapest, Fő u. 17.

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó