Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A nyelvtanulás olyan, mint a fogyókúra – állítják a 14. Nyelvparádé szervezői: ha van elhatározás, kitűzött cél, már csak a legjobb módszert, társakat kell megtalálni hozzá, így hosszú távon is fennmarad az érdeklődés, és hamarosan a világ más nyelvű részein is otthonosan mozoghatunk.

A Nyelvparádé látogatói a nyelvtanuláshoz kapnak segítséget – mind a módszereket, eszközöket, mind a társakat illetően. A nyelvoktatók mellett a legújabb kiadványok, technikai újdonságok, alternatív módszerek is bemutatkoznak. Különösen azok profitálhatnak a rendezvényből, akik elfoglaltak, nem érnek rá végigböngészni az internetes ajánlatok tömkelegét. Az ingyenesen látogatható, három napos rendezvényen a legkülönbözőbb nyelvek tanulásához, tanításához kaphat mindenki azonnali segítséget, eszközöket, motivációt, ami jelentősen meggyorsítja a nyelvek elsajátítását.

A látogatók sok mindent ki is próbálhatnak: lesznek bemutató órák, próbanyelvvizsgák, előadások, workshopok. A Nyelvparádéra kilátogató nyelvtanárok feltöltődve kezdhetik a tanévet: nemcsak a legújabb digitális eszközökről, tananyagokról tájékozódhatnak, de megismerhetik azokat a módszereket is, amelyekkel hatékony lehet a vizsgafelkészítés; gyakorlati segítséget, ötleteket kapnak, amelyekkel a diákok a hosszú nyári szünet után gyorsan felfrissíthetik nyelvtudásukat, belelapozhatnak a legújabb kiadványokba. A látogatókat tanulás-módszertani tréning, kulturális programok is várják, de azok is hasznos segítséget kapnak, akik már megszerzett nyelvtudásuk birtokában szeretnének külföldön tanulni vagy dolgozni. Mindemellett játékok, nyeremények színesítik a rendezvényt.

Kísérő rendezvényként idén is kulturális érdekességekkel, kóstolókkal várja az érdeklődőket a Latin-amerikai és Afrikai Napok című programsorozat a galérián. A rendezvényre várják a szülőket és a gyerekeket is, akik nemcsak különleges módszereket ismerhetnek meg, de mindennap 11-kor és 16 órakor mesét is hallgathatnak lingala és szuahéli nyelven is (természetesen magyar tolmácsolással). A Nyelvparádé teljes ideje alatt ingyenes gyermekmegőrző működik.

Nyelvparádé – a nyelvtanulási lehetőségek vására

2013. szeptember 6-7-8., naponta 10-18 óráig

Millenáris, B épület

A belépés ingyenes és a rendezvény kerekesszékkel is látogatható.

Forrás: nyest.hu – hírek

> Eredeti cikk <

A felolvasó használata

A honlapon található francia nyelvű szövegeket a beépített program felolvassa, ha kijelölöd a szöveget az egérrel. Ha nem tudod hogyan kell, nézd meg ezt a videót: 

Állásajánlatok
Bíró Ádám könyvei

Vive la langue française!

Oublie ton passé,
qu`il soit simple ou composé,
Participe à ton Présent
pour que ton Futur
soit Plus-que-Parfait !

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó