Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

A Royal Air Maroc (RAM) Casablancát Tel-Avivval összekötő első járata alkalmából a nemzeti légitársaság március 13-án kódmegosztási megállapodást írt alá az izraeli El Al társasággal az izraelben.

A Royal Air Maroc Casablanca és Tel Aviv közötti első járatának alkalmából rendezett ünnepségen Hamid Addou, a marokkói vállalat elnök-vezérigazgatója és Avigal Soreo, az izraeli vállalat vezérigazgatója elnökölt" - áll a két fél sajtóközleményében. Ez a megállapodás mindkét társaság ügyfeleinek több lehetőséget kínál a menetrendek és a kombinálhatóság tekintetében Marrakech, Casablanca és Tel-Aviv között, és mindkét társaság hálózatát gördülékenyebb összeköttetésekkel kapcsolja össze. A mától hatályos code-share első lépésben a két légitársaság által Marokkó és Izrael között üzemeltetett közvetlen járatokat foglalja magában.

"Ez a megállapodás csak az első mérföldkő a két légitársaság együttműködésében, amelyek azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy ügyfeleiknek a két légitársaság csomópontjain túlmenően szélesebb választékot kínáljanak úti célokból, kényelmesebb csatlakozásokat és optimalizált ügyfélélményt" - tette hozzá a közlemény.

"Ez a partnerség jobb ügyfélélményt nyújt utasainknak az optimalizált csatlakozások és a végponttól végpontig tartó check-in műveletek révén, nemzetközi segítségnyújtással a mindkét légitársaság által üzemeltetett hálózatok repülőterein" - mondta Abdelhamid Addou.

"Az izraeliek számára ez a partnerség további, változatos utazási lehetőséget biztosít a marokkói és afrikai úti célokra. Az izraeliek nagyra értékelik Marokkót mint turisztikai célpontot, és bízunk abban, hogy a marokkóiak is vonzódni fognak Izraelhez, mint vonzó turisztikai célponthoz" - mondta Soreq.

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó