Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Sziasztok!

Az alábbiakban Attila beszámolóját olvashatjátok a legutóbbi találkozóról. Annyival egészíteném ki, hogy ezúttal Erdélyről tartott kiselőadás és egy dominós nyelvgyakorló játék adta a délután alapját.

Két kihagyott alkalom után ismét voltam a Győri Frankofilek klubjának összejövetelén a hangulatos Színhely Kultúrpince (akik biztosítják nekünk a helyszínt,köszönet!) udvarán. Jó idő volt ezen a szerdai napon és a szokásos 17 órakor találkoztunk.

Örültem amikor odaérve megláttam a régi arcokat,pl. Jonna és Imre Sopronból,"a gyönyörű szemű :)" Judit,és a többiek. Azt azért sajnálom ,hogy Ági (ő most a főszervező) nem tudott eljönni és nem találkoztam vele, nem tudtunk dumálni, de sebaj, majd legközelebb. Örülök neki hogy még mindig töretlenül és örömmel vesznek részt minden hónap utolsó szerdáján ezen a találkozón, ahol jókat beszélgetünk.

Jött egy mexikói srác is, Dicran-nak hívják, aki most itt él és dolgozik a nagy autóipari vállalatnál Győrben.

Nagyon jól beszélt franciául, hallatszott a kiejtésén, na meg ráadásul tud még ugye spanyolul, németül meg már magyarul is néhány szót.

Ezért is érdemes ott lenni, mert lehet találkozni ilyen emberekkel. De említhetném akár a többieket is.

Jól éreztük magunkat, volt akinek előbb el kellett mennie, mi olyan fél nyolcig voltunk kb.

Örülök, hogy találkoztam a többiekkel, remélem legközelebb is ott tudok lenni.

Várunk mindenkit szeretettel! Helyszín: Győr belváros, Színhely Kultúrpince.

Üdv mindenkinek!

 

komedias-etterem-gyor

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó