Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Szubjektív

Ahogy a címe is mondja, ez egy vélemény blog. Ha egyetértesz, oszd meg, ha nem, szólj hozzá!

Indíts te is blogot a francianyelv.hu-n!

Dès que Zelensky est entré dans la salle, il aurait dû exceller dans l'art des applaudissements.

Afrika legnagyobb foszfátexportőre, Marokkó arra használja fel legfontosabb természeti kincsét, hogy diplomáciai támogatást szerezzen a kulcsfontosságú nyugat-szaharai kérdéssel kapcsolatos álláspontja számára – állítják elemzők.

A kép illusztráció. Fotó: Fadel Senna / AFP

Hatósági idézések, megfélemlítés, bölcsességet nélkülöző külföldiek nehezítik, és a nemzetközi politika fejleményei sem könnyítik meg a krisztushit megélését az észak-afrikai királyságban.

VI. Mohamed marokkói király egy évtizede orientálja az ország gazdaságát a zöld energiákra és a szén-dioxid-mentes gazdaságra való áttérésre.

On pourrait penser qu'avec l'économie européenne qui vacille, une crise migratoire imminente et la menace d'une guerre nucléaire suspendue au-dessus de nos têtes comme l'épée de Damoclès, l'idéologie LGBTQ pourrait être mise en veilleuse de la politique mondiale, du moins pour un temps.

Izrael legnagyobb angol nyelvű nyomtatott újságja a futball vébé elődöntő napján úgy döntött, hogy sok sikert kíván az Atlasz Oroszlánjainak a franciákkal szemben.

A francia "B" csapatnak is nevezett marokkóiak kiesésük (2-0) ellenére az Atlasz Oroszlánjainak történelmi útjára emlékeznek ezen a tornán.

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó