Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

Ez a francia munkafüzet - a hozzá tartozó tankönyvvel és hanganyaggal együtt - új francia négykötetes gimnáziumi tankönyvcsaládunk negyedik, egyben utolsó tagja. Ebben is találunk egyaránt beszélt és írott nyelvű feldolgozandó anyagot. Gyakorlatai változatosak, beszélgetésre ösztönzőek, civilizációs anyaga igen gazdag. Újdonság, hogy a könyvben szerepelnek fordítási, illetve tömörítési feladatok magyarról franciára, illetve franciáról magyarra, továbbá, hogy minden lecke feldolgozandó irodalmi szemelvénnyel zárul. A nyelvtani gyakorlatok az utolsó részben teljes egészében a munkafüzetben vannak.

A FRANCE-EURO-EXPRESS 4 egyben nyelvi, nyelvtani és tematikai összefoglalás, és jó alapot ad a francia nemzetközi nyelvvizsgára - a DELF-re és a DALF-ra - történő felkészüléshez is. A gimnáziumok negyedik osztálya mellett más középfokú iskolatípusok és nyelviskolák tanulóinak és felnőtt nyelvtanulóknak is ajánljuk, kb. 360 tanóra után. Felhívjuk a franciatanárok figyelmét az előző kötetek tanári kézikönyveire, melyek a Francia Intézet megrendelésére készültek, tehát bolti forgalomba nem kerülnek, de a C. I. E. F.-en keresztül minden érdeklődő kolléga térítésmentesen juthat hozzájuk.

France-Euro-Express 4. - Francia munkafüzet1.311 Ft - Listaár: 1.380 Ft
Megtakarítás: 5%
Törzsvásárlói kedvezmény: 15% -ig

Megjelent a(z) FRANCE-EURO-EXPRESS NOUVEAU sorozatban, a(z) NEMZETI TANKÖNYVKIADÓ ZRT. gondozásában.
Szállítás: 1-3 munkanap
Illusztráció: FEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL
Oldalak száma: 128
Borító: KARTONÁLT, CÉRNAFŰZÖTT
Súly: 280 gr
ISBN: 9789631932355
Nyelv: FRANCIA
Kiadás éve: 2009
Árukód: 2201594 / 1056176

 

Érdekesnek tartod? Vedd meg ezt könyvet a Librinél! Klikk ide!

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó