Bienvenu sur www.francianyelv.hu   A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Bienvenu sur www.francianyelv.hu GSpeech

E gyakorlatokat középiskolásoknak, nyelvtanfolyami hallgatóknak és magántanulóknak egyaránt ajánlom. A magnókazetta-rajzzal jelölteket szóban, a ceruzával jelölteket pedig szóban és írásban is javaslom megoldani. A kazetták és ceruzák száma a gyakorlatok nehézségi fokára utal. Egyes gyakorlatokhoz rövid magyarázatot is fűztem, mert a bennük szereplő szabályok alkalmazása sok magyar anyanyelvű tanulónak okoz gondot. Mindenkinek azt tanácsolom, úgy végezze e gyakorlatokat, mintha autóvezetést tanulna: először nagyon figyeljen az oktatóra - a könyvben szereplő megoldásokra -, s csak azután próbálja meg egyedül!

Az oktató továbbra is üljön mellette - vagyis a könyvben szereplő megoldásokkal rendre vesse össze saját mondatait! Ne hagyja abba a tanulást akkor se, amikor már tűrhetően megy: tegyen még öt-hat tanulókört! Remélem, a munka során a nyelvtanárok is meggyőződnek e megoldásos gyakorlatok használhatóságáról és hasznáról. Nem baj, ha "puskáznak" a tanulók, hiszen éppen az a cél, hogy megismerjék a helyes megoldást. A már feldolgozott vagy házi feladatként megtanult gyakorlatok számonkérése sokféleképpen történhet. Például úgy, hogy a tanulók becsukják a könyvüket, a tanár felolvassa vagy a táblára írja a gyakorlatot, s így oldatja meg.

1.796 Ft - Listaár: 1.890 Ft
Megtakarítás: 5%
Törzsvásárlói kedvezmény: 15% -ig

Megjelent a(z) PONT NÁDOR KFT. gondozásában.
Szállítás: 1-3 munkanap
Oldalak száma: 220
Borító: FŰZVE
Formátum: A 5 210 X 148
Súly: 440 gr
ISBN: 9789632187037
Nyelv: FRANCIA
Kiadás éve: 2005
Árukód: 2167720 / 1039112

A könyv megvásárolható a Librinél. Klikk ide!

A kijelölt francia nyelvű szöveg felolvasásához kattints a hangszóróra! Francianyelv.hu felolvasó